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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Hortaliças. |
Data corrente: |
24/10/2008 |
Data da última atualização: |
15/12/2008 |
Autoria: |
HORTON, D. E.; KIM, Y. C.; HAHN, B. H.; KIM, K. K.; MOK, I. G.; LEE, B. N.; KIM, D. M. |
Título: |
Potato research and development in the Republic of Korea: organization, impact and issues. |
Ano de publicação: |
1988 |
Fonte/Imprenta: |
Lima: CIP, 1988. |
Páginas: |
70 p. |
ISBN: |
92-9060-119-1 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Potaoes in the Korean food system; Early attempts at seed potato certification; The new seed program; Official and informal systems; Costs and benefits; Some issues for the future. |
Palavras-Chave: |
Coreia; Cultural method; Korea; Potato; Production data. |
Thesagro: |
Batata; Produção; Solanum Tuberosum. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Hortaliças (CNPH) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registros recuperados : 2 | |
1. | | HONG, J.; KIM, D.; CHO, K.; SA, S.; CHOI, S.; KIM, Y.; PARK, J.; SCHMIDT, G. S.; DAVIS, M. E.; CHUNG, H. Effects of genetic variants for the swine FABP3, HMGA1, MC4R, IGF2, and FABP4 genes on fatty acid composition. Meat Science, v. 110, p. 46-51, 2015.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Suínos e Aves. |
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2. | | HENGGE, N.; KIM, D.; MOSIER, N. S.; KIM, Y.; XIMENES, E.; LADISCH, M. R.; CUNHA, F.; BADINO, A. C.; FARINAS, C. S. Liquefaction of lignocellulose. In: AICHE ANNUAL MEETING, 2016. Abstracts... [S. l.: s. n.], 2016. n. 474787.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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Registros recuperados : 2 | |
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